Waarom Sneakerdiscounter.nl?

Betalingswijze
De geplaatste orders dienen vooruit betaald te worden betaald via bank of giro.

1.1 Ideal
iDeal
2. Creditcard (verloopt via onze betaalprovider Multisafepay)
CreditCard Mastercard & Visa
3. Zelf overschrijving

1.1. Ideal
Met iDeal kunt u op een vertrouwde, veilige en eenvoudige manier online aankopen afrekenen. U rekent af via een beveiligde Internet betaalomgeving. Tot nu toe werken de volgende banken met iDeal: ABN Amro Bank, Fortis, SNS Bank, Postbank en Rabobank. Wanneer u bij stap 3 in het bestelproces bent gearriveerd, klikt u op de iDEAL-betaalknop en selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaalopdracht al is klaargezet. Na het invullen van een aantal gegevens kunt u het bedrag overmaken. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de Sneakerdiscounter Webshop krijgt een seintje dat de bestelling is betaald. Vervolgens gaan we over tot verzending van de bestelling. Meer informatie over deze betaaloptie vindt u op http://www.ideal-betalen.nl.

1.2. Betaling is niet gelukt
Voor overige vragen/problemen kunt u contact opnemen met de klanenservice van Sneakerdiscounter.nl.
Telefoonnummer 0492-342670 of per email info@sneakerdiscounter.nl.

2. Creditcard (verloopt via onze betaalprovider Multisafepay)
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, vult u uw creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in. Uw creditcardgegevens worden verstuurt via een ssl-beveiligde service. Wij accepteren Eurocard/Mastercard en Visa. Uw bestelling wordt per direct in behandeling genomen. Via onze betaalprovider Multisafepay wordt de betaling afgewikkeld. Uw creditcard wordt belast na levering van uw bestelling. Kiest u voor creditcard dan brengen wij € 2,95 betaalkosten in rekening.

3. Zelf overschrijven
U schrijft zelf het totale bedrag (inclusief verzendkosten) van de order over. Vergeet niet het factuurnummer en Uw naam te vermelden waar U de bestelling mee deed.
T.n.v. Rico Sportswear. Rabobank Bakel, rekeningnummer : 15.61.43.461
iBAN nummer NL44 RABO 0156 1434 61