Waarom Sneakerdiscounter.nl?

1. Verzendwijze en kosten
Orders worden verzonden met DPD of PostNL na ontvangst van de betaling. DPD en PostNL leveren in de meeste gevallen de order af binnen 1 a 2 werkdagen. Verzendingen geschieden steeds voor rekening en risico van de koper. De keuze van de wijze van verzending en verpakking is aan ons.
Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen ons bedrijf verlaten.

Mocht de postbode u niet thuis treffen dan zal deze een bericht bij u achterlaten. In dit bericht zullen zij aangeven of het pakket opnieuw aangeboden wordt of bij welke van uw buren het pakket afgeleverd is. U kunt het pakket dan afhalen bij uw buren. Indien de bezorger het pakket meerdere malen niet heeft kunnen afleveren bij u of uw buren zal het pakket retour gestuurd worden aan de afzender.
Mochten wij in een dergelijke situatie nogmaals het pakket aan u moeten sturen dan rekenen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95 voor een normale order . Wij bieden ook de mogelijkheid uw bestelling af te leveren op een ander adres. U kunt dat aangeven bij het invullen van uw adresgegevens.

Verzendkosten:

  • Gratis verzending , op order buiten Nederland wordt een toeslag van €7.50 berekend.

2. Levertijd
Wij doen ons uiterste best om de meeste artikelen binnen 1 werkdag aan u te leveren na betaling van de order. De levertijd is echter zeer afhankelijk van het soort artikel en de betaalmethode.
Met ons assortiment van zoveel verschillende mogelijke combinaties van maten en kleuren ontkom je er niet aan dat er soms artikelen tijdelijk niet leverbaar zijn waardoor de order vertraagd. U kunt de status van uw order altijd even bekijken door het invullen van uw ordernummer en opgegeven emailadres.
Wilt u van te voren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een artikel dan belt u even met onze klantenservice. Als een artikel niet leverbaar blijkt te zijn, sturen wij u een email.
Zorg dus altijd dat uw emailadres juist is ingevuld en u deze regelmatig bekijkt.

Als een order verstuurd wordt is de verwachte levertijd van DPD en PostNL:

  • 1-2 dagen: Nederland
  • 4-6 dagen: België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk
  • 5-7 dagen: Engeland, Italië, Zweden, Zwitserland
  • 8-12 dagen: overige landen in Europa, Amerika, Canada
  • 10-12 dagen: Spanje, Polen, Tsjechië
  • 10-20 dagen: overige landen buiten Europa

Let op: De aflevertijd kan vertraagd worden door de plaatselijke douane!